Thursday, 2 February 2012

kami bakal-bakal jadi mama muda :))


first of all , aku nak says congrates kat amoiii sebab dah pregnent . HAHA . baru sakat2 dia hari tuuhhh . dandan teruss dapat . terbaeklahhh . stahun setengah dahh kau kawen . finally , you got it!! doadoa kiteorang ni termakbul laa kan . wahhhh, jadi mama muda lahhh kau . kelass kau jahh ! HAHA .

so secara 'automatic' nyeee , kteorang pun jadi mama jugak laaa kan . heeee . nanti boleh pinjampinjam baby amoii , bole laa ea . tau tau tau :p . hahaha . kitaorang lama lagi. so sharing2 laaa . terusss baby tu ramai mama tau . baby bole laa nak sharing2 . lau hubby tuhhh , bole simpan kat rumahhh . HAHA . nampak nyaa terjejas laaa kedudukan hubby kau amoii kat carta hati kau . kesian kau zaid :))

mana tau kan , lepas ni ayu pulakkk . khabar2 angin dah ada daaaa . lincahh je korang tau . tautau masing2 dahh nakk jadi bini orang . minggu depan wedding lenny . akhir tahun , ayu pulakk . yang seterusnya sapa la pulakkk . ntah2 shimaa . haha . mane laaa tau kan . 

diam tak diam dahh 7 tahunn dah kita kawan ekkk . eyhhh . tapi aku ngan ayu dahh 11 tahunn daa . lamaa ar jugakk . hope kita kekal kawan sampai bilebilee :))

iloveyouall

 mama shima and mama amoiii

#tengok tuuhhh amoii da pegang perut dia :))

mama ayu

mama ika :))


perasaan lebihh je nak jadi mama . puiii . hahahah :D