Sunday, 30 October 2011

kawan baru


awak
saya da buadkan awak blog
rajinrajin update yee
heeee

sorieee
blog awak saya buadd simple jee
sy pun taktau sangat
tu je yang mampu
nnty kalau saye reti buadd yg laen saya share dgn awak ye :))

pasni awak bole laa membebel kat sini
semua story awak bole post kat sini
jangan post entry macam saya
asyik cite sedih jeee
orang bace pun bosan kodd

thanks ye awak
jadi kawan saya
heeee
even kenal kat fb je
nnty kalau ade jodoh kte jumpe k :))

niy link blog awak


awakawak
tgok pic kat bawah niyyy


soriee
sy stole 1 pic awak
paberet pic
awak nampak comel lha sayang
:))

Sunday, 23 October 2011

BE A PART


awak
saya hepy sangat bila awak da hepy
hope dia jage awak baikbaik
da takde sapesape yang bole sakitkan ati awak lg
law dye wat dajal ngan awak
sampai lubang cacing saya cari dye
saya da taknak tgk awak nangis sebab lakilaki tak guna kat lua sane tu
saya tau dia yg terbaik untuk awak buadd mase niy

prob kite yg lagi satu tu
nnti kte samasama cari jalan ye awak
saya tau awak bole
awak tengok laa
kaka awak semua support awak
dia pun support awak kan
ramai orang sayang awak tau
bukan diorang nk pakse awak
tapi dyeorg cume nk tengok awak berjaya je kan .


awak
bila awak da de si dia
saya tau saya da tak bole berkepit je ngan awak
takpe
saya faham laa awak
yg pnting awak hepi pun da cukup
saya sayang awak tau!!!







SI CANTIK SAYA!!

Monday, 17 October 2011

FINAL DECISION




extend sem

nobody know the reason
no choice can i do for this time
my future in my hand
sorie to all



Thursday, 6 October 2011

kemalasan yang melanda


awww
rase cam da lame koddd tak update blog
sorie yee adeq fatin huii ttnggu-tnggu
entry kali niy da xde story pasal LOVE lg
stop ok pasal tu
takde ape yg menarik lagi dahh 


yaaa
rase down sangat sampai study pun da tak betul
haha


wahhh , hebad lahh kaw ika
CONGRATES yaww!!
tempat praktikal pun kaw tak cari lagi
kawan kawan kaw sume da dpt da tempat praktikal
kaw?
haprak pun takde
kaw nak belajar lagi ke tak niy?
baik kaw kawen je la ika oiii
menyusahkan ibu ngan ayah je
kaw tak seda ke?
duit dyeorang tu da byk abis untuk kaw
ape kaw tau??

balas lah sikit jase dyeorang tu
tak kesian ke kat ibu tiap tiap minggu tnggu kaw balik
klu kaw taknak blaja
kaw dok umah
jage ibu
bukan abiskan duit dyeorang

haaaaaa
waste time banyak laaa seyh kat sini
kawan kawan
support aku sikit bole =(


camne nk berjaye kalau asyk tido je time study
arrrggghhhhh!!!



rajin rajin kan lahhh diri tu ye SITI NURAFIQAH