Monday, 8 July 2013

No mood


stress bile semua benda tak kena. nak nangis je rase. itu ini ade je masalahnya. dahh penat laa. penatt nak fikir :'(

Sunday, 23 June 2013

pray for happiness :')


alhamdulillah... happy n sedih bile dia dah tunang. happy sebab dia dahh pun jumpa kebahagiaan dia. sedihh sebab ntahhhh. dia dahhh. aku ?? bilakahhh?? just wait . sabar je laaaa. Allah tengah rancang sesuatu yang baik untuk aku. ehehhh nama pun jodoh kannn. yeayyyy im happy for you :') semoga kekal hingga akhir hayat. aminnnn.

story mory pasal tunang niiii, adelahhh sorang hamba Allah ni sibukk ajak aku tunang even dah tau aku dah de yang specialll. HELLOOOOOOO ingat tunang tu main2 ke ? senang2 je nak ajak tunang. ajee geramm. cube lahhh pk dulu sebelum nak wat pape. speechless jmp org mcm ni. haihhhh. orang mcm ni nak kene tumbok ke nak kene tampo ke acane ehhhh ? huh!

so malam nisfu saaban nii lebih baik baca yasinnn. semoga amalan aku diterima oleh NYA. aminnn.

Thursday, 20 June 2013

Its Begin!


yeayyyy cuti dah habis. after two month melepek je kat rumah menghabiskan cuti sem esok dah kene register study balikk. weeeee. tapiiii rumah sewa tak dapat lagii. susah2 mohon asrama je laa ek jadi bebudak nerd. ohhh myyyy. haha. can't imagine :D nak cite pasal result memang taklahhhh. result so so larrr. harapan nak dpt Anugerah Ketua Jabatan tak kesampaian. HAHA. kesiannn kesiannn. study pun memain. tapi ALHAMDULILLAH. walaupun result cenggitu syukran sangat sebab programming lepas. rase macam whoaaaaa. haa mcm tu lahhh. susah nak explain mcmmane rase tuuu. haha. 

so esok dah jadi senior. errr plss lahhh. haha. last sem kene study hard. kompom2 bz dengan FYP. so mase2 untuk yang terrrrsayang dikorbankann. ehehhh beberape bulan aje. tp beberape bulan tu laaaa akan terjadi insiden aku slalu meroyan. whhyyy? whyyy? tension? mengade-ngade? or saje nak manje2? haha. janganlah ikotkan perasaan sangat. org sekeliling pun sakit hati nanti. so 12:30a.m alreadyy. esok nak daftar  kene tido secukup nye. kene comel comel esok bia lecturer semue tau semangat aku sem ni lain mcm sikitt. haha. yek yek klape je. niteee ;)

Wednesday, 10 April 2013

stress!!!


one week left for final exam. arghhhh!! tension nye lahaiiii. 6 paper nak kene hadap. dengan quiz n test nye result ntah pape. macam tak leh nak move on je. hmmm disebabkan dah sem5 sekarang ni, terpaksa lahh kuatkan hati :'). tiap kali nak bukak note2 nak study mesti rase nak menangis. lagi2 programming! boleh tak tolong mansuhkan subject tuuu. susah macam nak terbarai kepala otak ni laaa. rasa nak quit study nak amik course lain je nii haaa. dengan cuaca sekarang yang tersangatlahh bahang. sampai tak lehh nak study. baca note pun depan pintu. pity me :( niteee

Thursday, 14 March 2013

after 10 years ago hahahaha


hey guys. first of all aku nak bgtau yang aku tersangatsangatlah annoying baca entry aku before2 ni . errrr. dengan rasa tak bersalahnya aku telah TERRRdelete entry2 yang aku rasakan amat tak berguna untuk memory aku yang sekarang aku rasa tersangatlah serabut. im so so so sorry memory. pity you bad memoy. HAHAHA. *gelak jahat.
Rase macam dah bertahun-tahun tak mengupdate ke blog ni. hari ni tergerak lah pulak hati ni nak menjengah dan dengan tidak sengajanya terjadilah insiden seperti yang diatas. HAHA.

Hmm ok. dimulakan dengan Bismillah aku memulakan mengupdate first entry selepas getting new life yang maybe bahagia n maybe tak. lets we see :)

ok guys. rasa-rasanya semua orang ada wishlist. same like me! :) so here are some of my wishlist!


****wishlist****

# ipad mini / ipad4
#samsung noteII
# nissan latio
# Nikon DSLR D5100
# yamaha EGO LC

perhhh! kelas kau jahh wishlist kau. ingat anak businessman?? wishlist mengarutt .HAHA. atcelli tu wishlist yang aku sendiri tau takkan tercapai akalmu. macam lagu elyana gitu. kte go through ke wishlist yang in sya allah tercapai. jeng jeng jeng. :D

****wishlist****

#Samsung tab2 je punnnnn
#Suzuki Swift aka kelisa ajeee
#get 3.5 pointer! in sya allah
#sambung degreeeeee then Master then PHD then bla bla bla
*bilik warna PINK

kalau nak listkan semua wishlist aku memang takkan habis. cukuplah sampai sini je. 


p/s arini aku terponteng kelas. mohon ampunnn :D