Friday, 30 December 2011

HAPPY BIRTHDAY


happy , happy , happy . HAHA . sakaii je . orang lain da nk masuk 20y/o . aku baru nak terkedek2 sambut birthday . bertarikhkan 24/12/2011 genap laa umo aku 19y/o .da besa da aku ni ekk . tapi perangai cam bebudak lagi . asyik nk merajuk , kecik hati , EGO , asyik nak marahmarah . tapi aku ni senang memaafkan . aku boleh berkawan ngan sapa2 je . ehh . yeke . macam tak je . ntahh . depends laa pada mereka yang menilai . 


ahahaii . -,- . sedap nya kek . even tahun ni birthday aku langsung takde sepotong kek pun . aku tetap happy sebab aku ada kawankawan yang ingat aku . even wish dari dyeorg pun aku da cukup happy :))
thanks kat sapa2 yang wish birthday aku ni . aku hargai korang sangat2 . thanks jugak kat kawan baik aku sebab sanggup balik masa bufdae aku tu . nnty next entry aku upload pic yeaaa :D

jalan-2 cari pasal


bertemankan matahari yang terpacak ni , aku nak update blog yang lama kelamaan agak menyuramkan ni . HAHA . ayat tak payah nak sadis sangat laaa . 

ok 

1


2



START!!

macam nak lumba lari laa plak . sengal!




penah baca status aku ni takk
penah??

haaa . time ni laa aku terus planning nk g jalan2 . 
gila boring
rindu nak jalanjalan
tapi aku tak g mana2 pun 
g tasek layang layang je
asal dapat kuar pun jadi laa :D







 . takpenah nampak yang lg 2 org tu ?
tu junior kitaorang
heee
tak kesahh laa yang tua , muda , kaya miskin
semua kitaorang boleh kawan :D

Sekiann :)) 

Sunday, 18 December 2011

persahabatan


seharian berjalan kat bp mall dengan bestie aku ni . kerinduan gila laa siaa . da lama sangat tak jumpa . thanks for someone sebab teman aku . HAHA . tapi tak dapat nak snap pic bebanyak . sebab maluu . err . reti malu plak ek . rindu gile kat baby aku niy . cantikk da sekarang :)) heee . pasni da kena berpisah lg sebab dia study kat penang . jauhh kan . memang tunggu duit jatuh dari langit laa kn kalau nak aku turun sana . nanti ada masa kita jumpa lagi yee baby . ily!




#malas nak edit laa . heee . bagi yang ori punya jelaa ea :))

Saturday, 10 December 2011

O m b a k R i n d u



movie ni memang gile best!
menyayat hati!

'CINTA TU TAK KEJAM , MANUSIA YANG MENJADIKAN NYA KEJAM'

sapasapa yang tengok movie niy tapi sikit pun tak tersentuh hati
memang takda perasaan laa orang tuhh

penat aku tahan air mata aku niyy jatuhh
asyik bergenang jee
aduuhhh
malu tol 


sumpaa suka part niy :))
haha
sweet siaaa
sekeras2 hati lelaki tuhhh jadi lembut dengan orang yang dia CINTA 



#pengajaran kat sini
SAYANG or CINTA macammana pun kita dengan orang tuhh dia takkan jadi milik kita kalau hati dia pada orang lain :)

SIGH =='