Thursday, 14 March 2013

after 10 years ago hahahaha


hey guys. first of all aku nak bgtau yang aku tersangatsangatlah annoying baca entry aku before2 ni . errrr. dengan rasa tak bersalahnya aku telah TERRRdelete entry2 yang aku rasakan amat tak berguna untuk memory aku yang sekarang aku rasa tersangatlah serabut. im so so so sorry memory. pity you bad memoy. HAHAHA. *gelak jahat.
Rase macam dah bertahun-tahun tak mengupdate ke blog ni. hari ni tergerak lah pulak hati ni nak menjengah dan dengan tidak sengajanya terjadilah insiden seperti yang diatas. HAHA.

Hmm ok. dimulakan dengan Bismillah aku memulakan mengupdate first entry selepas getting new life yang maybe bahagia n maybe tak. lets we see :)

ok guys. rasa-rasanya semua orang ada wishlist. same like me! :) so here are some of my wishlist!


****wishlist****

# ipad mini / ipad4
#samsung noteII
# nissan latio
# Nikon DSLR D5100
# yamaha EGO LC

perhhh! kelas kau jahh wishlist kau. ingat anak businessman?? wishlist mengarutt .HAHA. atcelli tu wishlist yang aku sendiri tau takkan tercapai akalmu. macam lagu elyana gitu. kte go through ke wishlist yang in sya allah tercapai. jeng jeng jeng. :D

****wishlist****

#Samsung tab2 je punnnnn
#Suzuki Swift aka kelisa ajeee
#get 3.5 pointer! in sya allah
#sambung degreeeeee then Master then PHD then bla bla bla
*bilik warna PINK

kalau nak listkan semua wishlist aku memang takkan habis. cukuplah sampai sini je. 


p/s arini aku terponteng kelas. mohon ampunnn :D