Wednesday, 10 April 2013

stress!!!


one week left for final exam. arghhhh!! tension nye lahaiiii. 6 paper nak kene hadap. dengan quiz n test nye result ntah pape. macam tak leh nak move on je. hmmm disebabkan dah sem5 sekarang ni, terpaksa lahh kuatkan hati :'). tiap kali nak bukak note2 nak study mesti rase nak menangis. lagi2 programming! boleh tak tolong mansuhkan subject tuuu. susah macam nak terbarai kepala otak ni laaa. rasa nak quit study nak amik course lain je nii haaa. dengan cuaca sekarang yang tersangatlahh bahang. sampai tak lehh nak study. baca note pun depan pintu. pity me :( niteee