Tuesday, 9 August 2011

I LOVE SHOPPING



Haaa . nampak tak title yg kat atas tu. Actually petang tadi aku baru je lepas shopping. HAHA. jelous?? HARAP MAAFLAH. tapi not at MALL lahhh. only at PJB. ade event mende ntah. HAHA. Bukan baju or kasut or jeans or maxi dress yang aku beli. Tapi sekarang aku tengah gila kan shawl PASHMINA. takde lah mahal sangat. yang penting ada kn. kau ada?? xde kan. so SILENT!!. HAHA. takde duit bukan bermakne penghalang aku untuk kumpul shawl. :p FINALLY. aku, echa, ama n fiza dapat beli shawl yang sama corak just warna je lain. bukan shawl je yang kitaorg beli. Chocolate pun. even bukan CADBURY tapi yang penting nama pun chocolate. Aiman tak kisah. HAHA.