Thursday, 6 October 2011

kemalasan yang melanda


awww
rase cam da lame koddd tak update blog
sorie yee adeq fatin huii ttnggu-tnggu
entry kali niy da xde story pasal LOVE lg
stop ok pasal tu
takde ape yg menarik lagi dahh 


yaaa
rase down sangat sampai study pun da tak betul
haha


wahhh , hebad lahh kaw ika
CONGRATES yaww!!
tempat praktikal pun kaw tak cari lagi
kawan kawan kaw sume da dpt da tempat praktikal
kaw?
haprak pun takde
kaw nak belajar lagi ke tak niy?
baik kaw kawen je la ika oiii
menyusahkan ibu ngan ayah je
kaw tak seda ke?
duit dyeorang tu da byk abis untuk kaw
ape kaw tau??

balas lah sikit jase dyeorang tu
tak kesian ke kat ibu tiap tiap minggu tnggu kaw balik
klu kaw taknak blaja
kaw dok umah
jage ibu
bukan abiskan duit dyeorang

haaaaaa
waste time banyak laaa seyh kat sini
kawan kawan
support aku sikit bole =(


camne nk berjaye kalau asyk tido je time study
arrrggghhhhh!!!



rajin rajin kan lahhh diri tu ye SITI NURAFIQAH