Thursday, 20 June 2013

Its Begin!


yeayyyy cuti dah habis. after two month melepek je kat rumah menghabiskan cuti sem esok dah kene register study balikk. weeeee. tapiiii rumah sewa tak dapat lagii. susah2 mohon asrama je laa ek jadi bebudak nerd. ohhh myyyy. haha. can't imagine :D nak cite pasal result memang taklahhhh. result so so larrr. harapan nak dpt Anugerah Ketua Jabatan tak kesampaian. HAHA. kesiannn kesiannn. study pun memain. tapi ALHAMDULILLAH. walaupun result cenggitu syukran sangat sebab programming lepas. rase macam whoaaaaa. haa mcm tu lahhh. susah nak explain mcmmane rase tuuu. haha. 

so esok dah jadi senior. errr plss lahhh. haha. last sem kene study hard. kompom2 bz dengan FYP. so mase2 untuk yang terrrrsayang dikorbankann. ehehhh beberape bulan aje. tp beberape bulan tu laaaa akan terjadi insiden aku slalu meroyan. whhyyy? whyyy? tension? mengade-ngade? or saje nak manje2? haha. janganlah ikotkan perasaan sangat. org sekeliling pun sakit hati nanti. so 12:30a.m alreadyy. esok nak daftar  kene tido secukup nye. kene comel comel esok bia lecturer semue tau semangat aku sem ni lain mcm sikitt. haha. yek yek klape je. niteee ;)