Sunday, 18 December 2011

persahabatan


seharian berjalan kat bp mall dengan bestie aku ni . kerinduan gila laa siaa . da lama sangat tak jumpa . thanks for someone sebab teman aku . HAHA . tapi tak dapat nak snap pic bebanyak . sebab maluu . err . reti malu plak ek . rindu gile kat baby aku niy . cantikk da sekarang :)) heee . pasni da kena berpisah lg sebab dia study kat penang . jauhh kan . memang tunggu duit jatuh dari langit laa kn kalau nak aku turun sana . nanti ada masa kita jumpa lagi yee baby . ily!




#malas nak edit laa . heee . bagi yang ori punya jelaa ea :))