Friday, 30 December 2011

jalan-2 cari pasal


bertemankan matahari yang terpacak ni , aku nak update blog yang lama kelamaan agak menyuramkan ni . HAHA . ayat tak payah nak sadis sangat laaa . 

ok 

1


2



START!!

macam nak lumba lari laa plak . sengal!




penah baca status aku ni takk
penah??

haaa . time ni laa aku terus planning nk g jalan2 . 
gila boring
rindu nak jalanjalan
tapi aku tak g mana2 pun 
g tasek layang layang je
asal dapat kuar pun jadi laa :D







 . takpenah nampak yang lg 2 org tu ?
tu junior kitaorang
heee
tak kesahh laa yang tua , muda , kaya miskin
semua kitaorang boleh kawan :D

Sekiann :))